Σετ για την ενδυνάμωση της ρίζας των μαλλιών & μαλακτική - 10 €

Προσφορά Απριλίου

Κατάλληλο για αδύναμη ρίζα και τρίχα καθώς και για εύθραυστα μαλλιά.

Αποκτήσετε το σετ με 30% έκπτωση στα 10 €.









Περιλαμβάνει
1. Λάδι μαλλιών κατά της τριχόπτωσης με έλαιο καυτερής πιπεριάς, φασκόμηλο και δενδρολίβανο. Δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας κάνοντας τη τρίχα πιο παχιά και υγειή.

2. Φυσικό σαμπουάν για την ενδυνάμωση της ρίζας με λάδι καρύδας. Προστατεύει την τρίχα, χαρίζει πλούσιο όγκο και λάμψη στα μαλλιά. 

3. Μαλακτική κρέμα για τα μαλλιά με έλαιο jojoba και βούτυρο καριτέ. Εξαιρετικά λεπτό και απαλό στην υφή, ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαρύνει ενώ παράλληλα τα αφήνει απαλά και μυρωδάτα.

Τρόπος χρήσης
- 1 ή 2 φορές την εβδομάδα εφαρμόστε μια καλή ποσότητα από το λάδι στις ρίζες των μαλλιών σας κάνοντας μασάζ για 5-10 λεπτά, δίνοντας έμφαση στα σημεία με πρόβλημα. Σκεπάστε και αφήστε για 30-60 λεπτά.
Σημείωση: Θυμηθείτε να ανακινήσετε καλά το μπουκάλι πριν το χρησιμοποιήσετε.
- Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν, συνεχίζοντας το μασάζ, έτσι ώστε να διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος. Λουστείτε 2 φόρες εάν το επιθυμείτε. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
- Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από την μαλακτική κρέμα στις άκρες των μαλλιών σας. Λόγω της πολύ ελαφριάς υφής της δεν είναι απαραίτητο να την ξεβγάλετε.

Για να παραγγείλετε το σετ στείλτε μήνυμα στο naturalessencegr@gmail.com ή καλέστε στο 6983867201

Συστατικά:
- Λάδι μαλλιών κατά της τριχόπτωσης: 
Έλαιο Καρύδας, Αμυγδαλέλαιο, Ελαιόλαδο, Έλαιο Καυτερής Πιπεριάς (Τσίλι), Καστορέλαιο, Βιταμίνη Ε, Εκχύλισμα Δενδρολίβανου, Εκχύλισμα Τσουκνίδας, Αιθέρια Έλαια: Δενδρολίβανο, Τζίντζερ, Κέδρος, Λεβάντα, Φασκόμηλο, Μαύρο Πιπέρι, Γκρέιπφρουτ

- Σαμπουάν για την ενδυνάμωση της ρίζας των μαλλιών:

Νερό, Έλαιο καρύδας, Καστορέλαιο, Έλαιο Ηλίανθου, ΚΟΗ, Εκχύλισμα Τσουκνίδας, Εκχύλισμα Εκουιζέτο, Πρωτεΐνη Μεταξιού, Γλυκερίνη, Αιθέρια Έλαια: Δενδρολίβανο, Φασκόμηλο, Άρκευθος, Λεβάντα

- Μαλακτική κρέμα μαλλιών:

Νερό, Έλαιο Καρύδας, Έλαιο Jojoba, Βούτυρο Καριτέ, Cetearyl Alcohol, BTMS Wax, Γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε, Πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5), Aloe Vera Gel, Optiphen, Αιθέρια 'Ελαια: Λεβάντα, Ylang ylang